Naar de inhoud
Kleinere lettersGrotere letters

Attent Flex

Welkom bij Attent Flex!
 
Onder de naam Attent Flex heeft Attent wonen welzijn zorg (wwz) een eigen uitzendbureau van waaruit flex-medewerkers naar verschillende locaties flexibel kunnen worden ingezet. Dagelijks zijn er intercedenten en planners werkzaam die de aanvragen van de locaties matchen met de beschikbare flex-medewerkers. Attent Flex biedt flex-medewerkers zowel een oproepcontract als een vaste urencontract aan.
Als flex-medewerker ben je belangrijk voor ons. Je helpt in drukke tijden, vervangt medewerkers bij ziekte of vervult een functie waar moeilijk een vaste kracht voor te vinden is.

Attent Flex is onderdeel van Attent wwz. De organisatie legt zich toe op het ontwikkelen en aanbieden van zorgvormen. Attent wwz beschikt over tien locaties, een centraal bestuurscentrum en een dependance waar kwaliteit op het gebied van wonen, welzijn en zorg centraal staan. Attent wwz is een organisatie met bijna 1700 medewerkers, 650 vrijwilligers en circa 1700 cliŽnten.

Attent wwz wil graag een aantrekkelijke werkgever zijn voor haar medewerkers. Daarom bieden wij onze medewerkers naast een leuke en uitdagende baan een aantrekkelijk salaris en aanvullende arbeidsvoorwaarden. Het salaris is gebaseerd op de CAO Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT).
 
Interesse? Ben je geÔnteresseerd in werken bij Attent Flex?
Neem contact met onze intercedenten op via telefoonnummer
026 497 4005 of via flex@attentwwz.nl
Attent Flex is gevestigd in het bestuurscentrum, aan de Hoofdstraat 8 in De Steeg en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, de bus stopt vlakbij.
 
Voor meer informatie over de locaties van Attent wwz waar flex-medewerkers kunnen worden ingezet kun je deze link gebruiken.
Flex-medewerkers kunnen ook worden ingezet in de thuiszorgorganisatie van Attent wwz: Attent zorg thuis.
  
De Planning 
Attent Flex werkt met een geautomatiseerd plansysteem. Iedere flex-medewerker krijgt een inlogcode waarmee  thuis ingelogd kan worden. In dit systeem geef je de beschikbaarheid weer en kunt je de uren controleren. Bij indiensttreding kun je bij de intercedent je inlogcode aanvragen.

Uitbetaling 

De salarissen worden verzorgd door de salarisadministratie van Attent wonen welzijn zorg. Iedere 28ste van de maand word je salaris overgemaakt. Voor flex-medewerkers met contracturen betekent dit dat de contracturen worden uitbetaald. De volgende maand worden eventuele meeruren en/of ORT (=onregelmatigheids toeslag) betaald. Voor flex-medewerkers met een 0-uren overeenkomst betekent het dat uitbetaling van de gewerkte uren en/of ORT een maand later plaats vindt, omdat het aantal gewerkte uren op dat moment nog niet door de salarisadministratie verwerkt zijn.
Attent Flex heeft in haar beleid opgenomen dat er niet met voorschotten gewerkt wordt.